Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkorianderlaurierlente-uiolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstrode uisjalotsuikertijmtomaattomatenpureewitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Dal

Ingrediënten:
gember, knoflook, kurkuma, rode linzen, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Maak-je-groentela-leeg-soep

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bleekselderij, broccoli, doperwten, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, pastis, prei, rucola, ui, venkel, water en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Haal meer recepten op...