Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, gember, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Amuse / diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit De Dikke van Dam: