Recept uit Smaak van china:
Saus voor tofu op de wijze van Guizhou
- Ingrediënten:
- arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, suiker en water
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Salade:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Smaak van china:
Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van What's that smell:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken: