Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Taglierini
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, ontbijtspek, pancetta, pastadeeg, porcini, slagroom en vlees
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag: