Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Noord-Afrikaanse Charmoula
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, gemberwortel, jalapeñopeper, knoflook, komijnzaad, koriander, limoensap en zout
- Keuken:
- Noord-Afrikaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, garam masala, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, kokosmelk, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Nopi:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit eten met nijntje:
Recept van Miss Fromage:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit The big green egg book:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Speisekammer:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: