Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Sichuan Bok Choy
- Ingrediënten:
- chili-olie, gefermenteerde zwarte bonen en chili pasta, hoisin, paksoi, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, shaoxingwijn, shiitake, sojasaus, suiker, water en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine suiker, citroensap, donkere sesamolie, fijne kristalsuiker, gember, honing, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, sushirijst, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit I love groente:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept van In My Red Kitchen: