Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: