Recept uit Papa Kazmi:
Seekh Kebab
- Ingrediënten:
- chilivlokken, garam masala, gedroogde granaatappel, gemberwortel, granaatappel, groene peper, komijnzaad, koriander, mager rundergehakt, mangochutney, raita, rode ui, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit India:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: