Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Varkensgebraad met marsala-vijgensaus
- Ingrediënten:
- bloem, dijonmosterd, droge marsala, kippenbouillon, olijfolie, rode ui, salie, varkensribstuk, vijg en vijgenjam
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair: