263 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalotwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfswang met aardappelpuree en kaas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, kristalsuiker, la serena-kaas, prei, rode rioja, slagroom, spaanse ui, verse dragon, verse kervel, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Mosselsoep met sinaasappel

Ingrediënten:
kerrie, knoflook, mosselen, olie, peper, prei, sinaasappel, slagroom, tijm, ui, winterpeen, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Blije kip in riesling

Ingrediënten:
biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
gedroogde pasta, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, peper, slagroom, tijm, ui en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Kippenleverpastei - pâté ai fegatini

Ingrediënten:
boter, cognac, kippenlever, marsala, peper, slagroom, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeebrasem met champignons - sarago con funghi

Ingrediënten:
champignon, citroensap, maïzena, peper, slagroom, ui, verse basilicum, verse kervel, verse tijm, witte wijn, witte zeebrasem, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets op z'n Frans

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, winterwortel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Paling in groene saus - anguilles au vert

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met venkel

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, citroenrasp, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, venkel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerige uiengratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cipolline, ei, gerookte kaas, halfvolle room, melk, olijfolie, parelui, rozemarijn, slagroom, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Stachelbeersauce - Kruisbessensaus

Ingrediënten:
camembert, crème fraîche, dragon, dragonazijn, droge vermout, druivenpitolie, fourme d'ambert, gorgonzola, kardamom, kerriepoeder, kruisbessen, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, wodka en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebraden Chaams hoen

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met kip

Ingrediënten:
bloem, foeliepoeder, kipfilet, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tortellini, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met sla

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, radicchio, sjalot, sla, slagroom, tijm, ui, winterwortel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met tomaten

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaten, ui, winterwortel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Speksaus

Ingrediënten:
boter, jus de veau, knoflook, ontbijtspek, peper, rode wijn, sjalotje, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Haal meer recepten op...