Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe: