Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor loempiavulling
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rijst, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: