Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Goulasj
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Es' Factory:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: