Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Snoekfilet Dijon
- Ingrediënten:
- bacon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, double cream, laurier, madeira, peterselie, sjalot, snoek, tijm en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: