Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, ijs, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Anatolië:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Drinken uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit de zilveren lepel: