Coq au vin met cognac en bospaddenstoelen

Je vindt dit recept op pagina 80 in delicious. magazine - 2011-13 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Terrine de foie gras d'oie - Terrine van ganzenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Terrine de faisan - Terrine van fazant

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Marinade van cognac en truffels voor kalfsvlees

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Foie gras naturel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!