Recept uit Margriet kookboek:
Paddestoelen met druiven
- Ingrediënten:
- bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Beginspiration:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: