144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemcacaochocoladedeegeieidooierfijne kristalsuikerhoningkoekjeskristalsuikermelkpoedersuikerslagroomsuikertaartvanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Zwart-witte puddinkjes

Ingrediënten:
boter, chocolade-karamelsaus, ei, fijne kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Macarons

Ingrediënten:
amandelmeel, chocola, eiwit, fleur de sel, boter, gezouten boter, poedersuiker, kristalsuiker, merg, poedersuiker, room, roomkaas, sinaasappelsap, vanillestokje, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocolade, crème fraîche, ei, fijne tafelsuiker, golden syrup, taartbodem, zout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Eenvoudige chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocolade, fijne tafelsuiker, melk, slagroom, taartbodem en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:

Feesttaart

Ingrediënten:
aardbei, amandel, bakpoeder, boter, cacaopoeder, chocolade, ei, framboos, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Chocolademarquise

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, lange vingers, poedersuiker en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / traktatie uit A propos bistro:

Opéragebak

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocolade, ei, eidooier, koffie-extract, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Citroen-meloen fruitijs

Ingrediënten:
aardbei, aardbeien, amandelen, banaan, boter, chocolade, chocoladesaus, citroen, citroenen, dikke room, fruit, honing, ijs, kiwi, kokosmelk, kokosolie, kokosrasp, mango, meloen, room, slagroom en suiker

Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Sinaasappelchocolade

Ingrediënten:
bloedsinaasappels, boter, cacao, chocolade, deeg, ei, maïzena, boter, boter, gezouten boter, kruimeldeeg, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, room, sinaasappel, sinaasappelpartjes, sinaasappels, sinaasappelsap, suiker, taart, taartbodem, vanillesuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Kwarktaart met mincemeat

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, chocola, cognac, eidooier, eieren, gedroogde pruimen, koekjes, madera, mincemeat, paddenstoelen, pruimedanten, room, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, taart, vanille, varkensvlees en vlees

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Mandarijnen-chocoladecake

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, cacao, chocolade, ei, kristalsuiker, mandarijn, mandarijnschil, pure chocolade, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...