Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken: