Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Wortelsoep - potage crécy
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, selderij, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Mijn Recepten: