Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Patate fritte (friet)
- Ingrediënten:
- aardappel, citroensap, eierdooier, mosterd, peper, rozemarijn, zonnebloemolie, zout en peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, dijonmosterd, eidooier, knoflook, koriander, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijnazijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Buffet uit Pien laat haar eten zien:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Plenty:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: