Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Patate fritte (friet)
- Ingrediënten:
- aardappel, citroensap, eierdooier, mosterd, peper, rozemarijn, zonnebloemolie, zout en peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, ei, eidooier, gember, kaneel, kipfilet, knoflook, komkommer, koriander, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: