Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken: