Amuse / diner uit Retour Japan:
Tartaar van tonijn en kabeljauw met rettich en rijstazijn
- Ingrediënten:
- kabeljauwfilet, kummelzaad, limoenzeste, rettich, rijstazijn, sojasaus, tonijn en wasabi
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, chilipeper, gember, honing, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sjalot, suiker, taugé, ui, vissaus, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Puur eten:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll:
Recept uit Rauw:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit The naked chef: