Recept uit Margriet kookboek:
Forel, gepocheerde
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: