Basisrecept uit Portfolio:
Basisjus
- Ingrediënten:
- broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: