Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kwartels met gestoofde prei
- Ingrediënten:
- acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: