Recept uit Lente in Sicilië:
tonno ammarinato
- Ingrediënten:
- boter, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse tonijn en zout
- Keuken:
- Siciliaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bouquet garni, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: