Recept uit De Griekse keuken thuis:
kip uit de oven met olijven
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroen, gladde peterselie, knoflook, olijfolie extra vierge, olijven, scharrelkip, sjalotjes, water, wortels, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag: