Bijgerecht uit Spaans:
Gebakken aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, olijfolie, peper, peterselie en zout
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Spaans:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: