Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, ui, volle melk, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit I love groente:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: