Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Sichuanese wontons
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ei, gember, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, varken en wontonvellen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bouillon, citroensap, eiwit, gemberpoeder, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: