Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gemberpoeder, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit I love groente:
Lunch / snack of tussendoortje uit eten met nijntje:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: