Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Roz bil shaghria - Rijst met vermicelli
- Ingrediënten:
- kikkererwten, kurkuma, langkorrelrijst, saffraan, ui, vermicelli, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Arabisch
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, citroensap, ei, fruit, gehakt, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Baru Belanda:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept van Annie Pannie: