Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, sesamolie, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: