Recept uit Het Franse bakboek:
Muffins caramel-banane
- Ingrediënten:
- abrikozenjam, bakpoeder, bananen, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, plantaardige olie, rum, tafelzout en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, gula djawa, kaneel, knoflook, komkommer, korianderpoeder, laos, limoen, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, trassi, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt uit Nootje:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Brouw het zelf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië: