Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Biefstuk in witte wijn - lombate al vino bianco
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, haasbiefstuk, meiraapje, passata, peper, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: