Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Kweeperen gepocheerd in muskaatwijn
- Ingrediënten:
- kaneelstokje, kardemompitjes, kruidnagel, kweeperen, laurier, muskaatwijn, peperkorrels en suiker
- Soort:
- zoet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, steranijs, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Snack of tussendoortje uit Culinaria España:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Balletjes:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Basisrecept uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman: