54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladerdeegbloembotercrème fraîcheeidooierfetagierstgroentebouillonmelkneutrale olieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperricottarode paprikarode uiroomrozemarijnslagroomtijmuiwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Snelle Doperwten Mozzarellataart Met Citroen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, doperwten, mozzarella, citroen, ricotta, scharrelei, knoflook, verse munt, versgemalen zwarte peper, waterkers en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Preitaart - prassopitta

Ingrediënten:
boter, ei, filodeeg, knoflook, mizithra-kaas, nootmuskaat, peper, prei, ricotta, tomaat, verse dille en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks / Balkan
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddestoelenquiche met radijssalade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, extra vierge olijfolie, grove mosterd, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, radijs, rode ui, sojasaus, tarwebloem, tijm en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Strudel uit de moestuin - strudel dell'orto

Ingrediënten:
aardappel, artisjokharten, asperges, bladerdeeg, bloem, boter, eierdooier, gele sperziebonen, knoflook, koffieroom, peper, verse doperwten, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentequiche

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gemalen kaas, groene kruiden, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, preiwit, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Ansjovis-uientaart - pissaladière

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water, witte ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
quiche / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ansjovistaart met ui en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, ei, knoflook, olie, paprika, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonensouffle met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsgehakt in bladerdeeg - sgonfiotti di carne

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, chilipeper, ei, frituurolie, groene olijven, kalfsgehakt, knoflook, peper, sultana's, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / pastei
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met kaas en een gierstkorst

Ingrediënten:
chihuahuakaas, eidooier, gierst, groentebouillon, huttenkase, knoflook, monterey jack kaas, mozzarella, neutrale olie, peper, pintobonen, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenpastei - pasticcio di fagiano

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cognac, eierdooier, fazant, kippenlever, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, marsala, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / gevogelte / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Taart uit zee - torta alla marinara

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, garnaaltjes, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, ricotta, slagroom, venusschelp, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Flespompoen Tijm Broodpudding

Ingrediënten:
tijm, bruinbrood, flespompoen, gruyère, boter, olijfolie, paprikapoeder, pitten, rode ui, scharreleieren, knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Empanada uit Galicië - empanada gallega

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gedroogde gist, kipfilet, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika uit pot, ui, varkensfilet, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte
Haal meer recepten op...