Recept uit Bijzondere groentegids:
gesmoorde pastinaak met ui en winterwortelen
- Ingrediënten:
- boter, kervel, korianderzaad, pastinaak, peterselie, tijm, ui, water en wortel
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Food & Friends:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk Parijs:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair: