Ontbijt uit Anatolië:
Cilbir - gepocheerde eieren met knoflookyoghurt en paprika
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookt paprikapoeder, knoflook, pul biber, rode paprika, witte azijn en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, eidooier, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, suiker, tomaat, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Turkse kookkunst:
Brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Home made:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven: