Recept uit The Naked Chef is terug:
Peters lamscurry
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, gember, koriander, kruidenmengsel, lamsbout, limoensap, munt, rode peper, rode ui, tomaat en yoghurt
- Soort:
- curry
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: