Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Aspergesla "Excelsior"
- Ingrediënten:
- asperges, dille, gerookte paling, groente, kippenvlees, olie, peterselie, room, sla, suiker, tabasco, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, curry, gember, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, spinazie, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy: