Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Kippenlever met ui - pad tap gai
- Ingrediënten:
- kippenlever, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, rode wijn, suiker, thaise vissaus, ui en whisky
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: