Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Gember-lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, gemberwortel, knoflook, lente ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van What's that smell:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01: