Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Pekelharing
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, haring, laurierblad, pekelwater, peperkorrel, pimentbessen, ui, verse tijm en witte wijnazijn
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Turquoise:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek: