875 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomatenpureewaterwitte wijnzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Kreeft en langoest klaarmaken

Ingrediënten:
droge witte wijn, kreeft, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kippenkarkas, knoflook, laurierblad, selderijstengel, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Tallarines met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
koffieroom, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeft, tallarines, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

escabèche van patrijs

Ingrediënten:
laurierblad, olijfolie, patrijs, sherryazijn, suiker, ui, oregano, verse tijm, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Rivierkreeft

Ingrediënten:
laurierblaadjes, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Tafelspits

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, mierikswortelmousseline, pastinaak, peperkorrels, pimentkorrels, prei, runderstaartstuk, soepgroentesalade, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
rundvlees
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, runderschenkel, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Linzensalade

Ingrediënten:
knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, olijfolie, ui, witte-wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Ingelegde makreel - caballa en escabeche

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurierblad, makreelfilet, olijfolie, rode ui, verse bladpeterselie, oregano, wittewijnazijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gekookte kalfskop - testina di vitello bollita

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroensap, laurierblad, peper, ui, uitgebeende kalfskop, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Kippesoep met engelenhaar

Ingrediënten:
engelenhaar, fijne vermicelli, foelie, kip, laurierblad, peper, peperkorrel, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Haal meer recepten op...