Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Kwartels met aardappelen, sjalotten en erwtjes
- Ingrediënten:
- aardappelen, erwten, boter, kwartels, olijfolie, peper en zout, peterselie, sjalotten en wildfond
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken: