Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Aardapelkroketjes met knapperig gebakken noedels
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, eidooier, engelenhaar en plantaardige olie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, walnoten, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Ontbijt / snack of tussendoortje / basisrecept uit Fresh en light:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Diner / nagerecht / traktatie uit Fresh en light:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Basisrecept uit Parade van pasta & pizza: