91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbasilicumbleekselderijboterbouillonfondkruidnagellauriermagere runderlappenmaïzenaolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsalietijmtomaattomatenpureeuivleesvleesbouillonwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met mierikswortel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, mierikswortelroom, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaascappellacci met bolognese-saus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, pomodori uit blik, ricotta, room, runderbouillon, taleggio, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Ingrediënten:
bloem, bouillon, groene olijven met piment, knoflook, komijnpoeder, maïsblad, masa harina, olie, oregano, reuzel, runderschouder, rundvlees, salsa colorado, varkensvlees en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / stomen / feestdagen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met basilicum en spinazie

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, spinazie, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Stoofschotel van hert

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, cognac, droge marsala, hert, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, piment, prosciutto, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, ui, verse peterselie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce tomate - Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Provenciaalse stoofschotel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, runderbouillonblokje, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Goulashsoep voor 10 personen of voor 2 dagen

Ingrediënten:
bloem, croutons, karwijzaad, knoflook, ontbijtspek, parmezaanse kaas, reuzel, riblappen, rode paprika, rozenpaprika, runderbouillon, tomatenpuree, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Wild ragout

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, cranberrycompote, jeneverbessen, knoflooktenen, laurierblaadjes, peper en zout, rode wijn, runderbouillon, balsamicoazijn, sinaasappelsap, spekreepjes, tijm, ui, uitjes en wild zwijn

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe Catalane aux poivrons - Catalaanse paprika-preisoep

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, eidooier, gerookte ham, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, mager rookspek, olijfolie, pastafiguurtjes, peper, prei, rijst, rode paprika, runderbouillon, saffraandraadjes, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Catalaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...